Valors AD Serveis

Treballem per la excel.lència
Consulta'ns
INTEGRITAT

Una tradició de conducta empresarial ètica i honesta és la pedra angular de la nostra filosofia empresarial i la base de tota la nostra organització.

VISIÓ

Identifiquem clarament els objectius dels nostres clients i visualitzem solucions innovadores, utilitzant una planificació acurada i una comunicació proactiva per assolir resultats sense precedents.

EQUIP

La nostra gent és el nostre èxit al lliurar solucions al client. Per això, ens esforcem contínuament per atreure i retenir professionals amb talent que comparteixen els nostres valors.

SEGURETAT

Ens centrem en mantenir de manera sistemàtica els més alts estàndards de seguretat, assegurant que tots els treballadors i el públic vagin a casa tots i cada dia.

QUALITAT

Proporcionem un servei excel·lent a través del treball en equip, l’experiència, la rendició de comptes i la innovació, tot això reflectit en la qualitat dels nostres resultats.

INNOVACIÓ

Contínuament busquem formes noves i emprenedores, ja siguin tecnològiques o basades en processos, per satisfer les necessitats dels nostres clients i superar les seves expectatives.

MILLORA CONTÍNUA

Conreem un entorn que recolza i afavoreix l’aprenentatge permanent, el desenvolupament i el creixement personal.

EXCEL.LÈNCIA OPERACIONAL

Proporcionem el millor valor als nostres clients mitjançant la refinació contínua dels nostres processos i estructura de costos.